Selamat Datang ke Laman Web Rasmi Kolej Profesional MARA Beranang

Kolej Profesional MARA Beranang, Lot 2333, Jalan Kajang/Seremban, 43700 Beranang, Selangor Darul Ehsan No.Telefon : 03-87668935/36 , No.Faks : 03-87668940

WOWSlider Module8

• Kami  mengalu-alukan Anda disini
  • Pemandangan dari Atas KPM Beranang
  • Selamat Datang ke Laman Web Rasmi KPM Beranang
  • Tahniah !! 2nd World Innompic Games
  • Tahniah KPMB!! Outstanding Pearson Learner Awards
  • Outstanding Pearson Learner Awards
  • bootstrap slideshow
  • Anugerah Kecemerlangan Kolej 2018
Kami  mengalu-alukan Anda disini1 Pemandangan dari Atas KPM Beranang2 Selamat Datang ke Laman Web Rasmi KPM Beranang3 Tahniah !! 2nd World Innompic Games4 Tahniah KPMB!! Outstanding Pearson Learner Awards5 Outstanding Pearson Learner Awards6 Outstanding Pearson Learner Awards7 Anugerah Kecemerlangan Kolej 20188
css slideshow by WOWSlider.com v8.8

E-CARES

Click here to go to E-Cares.

ADUAN PELANGGAN

Click here to go to Aduan Pelanggan.

U

P

L

G

N

Program Diploma dalam Sains Komputer memberi tumpuan kepada bidang sistem maklumat, kejuruteraan perisian, pengaturcaraan, rangkaian dan bidang ICT yang lain yang berkaitan.

DIPLOMA IN COMPUTER SCIENCE

Program ini diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh Pearson untuk menjalankan Program PEARSON BTEC HND dalam bidang pengkomputeran dan pembangunan sistem.

HND IN COMPUTING (SYSTEM DEVELOPMENT)

Program Diploma Perakaunan menyediakan pelajar dengan pengetahuan mengenai laporan kewangan, meramal belanjawan dan membina sistem perakaunan untuk perniagaan kecil dan besar.

DIPLOMA IN ACCOUNTING

Program Diploma dalam Pengajian Perniagaan menawarkan pengetahuan mengenai keusahawanan, sumber manusia, prosedur undang-undang dan pengurusan operasi sesebuah perniagaan.

DIPLOMA IN BUSINESS STUDIES

Program Diploma Perniagaan Tani melengkapkan pelajar dengan asas pengurusan perniagaan dalam bidang pertanian, pengeluaran tanaman, industri landskap serta jualan pemasaran dan runcit terhadap hasil tanaman.

DIPLOMA IN AGRO BUSINESS

Program Diploma Landskap dan Holtikultur ditawarkan untuk memenuhi disiplin landskap dan industri hortikultur khususnya dalam rekabentuk landskap dan penyelenggaraan tumbuhan.

DIPLOMA IN LANDSCAPE AND HOLTICULTURE

Mengemaskini Data Peribadi Pelajar Fasa 4

Berikut adalah senarai nama pelajar yang masih belum melengkapkan data peribadi pelajar. Anda dikehendaki mengemukakan dokumen tersebut semasa hari pendaftaran pelajar pada 2 Januari 2018.

Sila rujuk nama pelajar mengikut sesi pengambilan pelajar seperti berikut:-

:: Julai - Disember 2015
:: Januari - Jun 2016
:: Julai - Disember 2016