Selamat Datang ke Laman Web Rasmi Kolej Profesional MARA Beranang

Kolej Profesional MARA Beranang, Lot 2333, Jalan Kajang/Seremban, 43700 Beranang, Selangor Darul Ehsan No.Telefon : 03-87668935/36 , No.Faks : 03-87668940

• SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RASMI KPM BERANANG
  • KAMI MENGALU-ALUKAN ANDA DI SINI...
  • PEMANDANGAN DARI ATAS KPM BERANANG
  • JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE KARNIVAL MOH GOGAR 2018
  • AKTIVITI MOH GOGAR 2018 HARI PERTAMA
  • AKTIVITI MOH GOGAR 2018 HARI KEDUA
  • AKTIVITI MOH GOGAR 2018 HARI KETIGA
  • JOM BERAMAI-RAMAI MEMERIAHKAN ACARA TAHUNAN TERBESAR KAMI
  • bootstrap carousel example
  • MAJLIS IFTAR PERDANA 2018
carousel jquery by WOWSlider.com v8.8

E-CARES

Click here to go to E-Cares.

ADUAN PELANGGAN

Click here to go to Aduan Pelanggan.

U

P

L

G

N

Program Diploma dalam Sains Komputer memberi tumpuan kepada bidang sistem maklumat, kejuruteraan perisian, pengaturcaraan, rangkaian dan bidang ICT yang lain yang berkaitan.

DIPLOMA IN COMPUTER SCIENCE

Program ini diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh Pearson untuk menjalankan Program PEARSON BTEC HND dalam bidang pengkomputeran dan pembangunan sistem.

HND IN COMPUTING (SYSTEM DEVELOPMENT)

Program Diploma Perakaunan menyediakan pelajar dengan pengetahuan mengenai laporan kewangan, meramal belanjawan dan membina sistem perakaunan untuk perniagaan kecil dan besar.

DIPLOMA IN ACCOUNTING

Program Diploma dalam Pengajian Perniagaan menawarkan pengetahuan mengenai keusahawanan, sumber manusia, prosedur undang-undang dan pengurusan operasi sesebuah perniagaan.

DIPLOMA IN BUSINESS STUDIES

Program Diploma Perniagaan Tani melengkapkan pelajar dengan asas pengurusan perniagaan dalam bidang pertanian, pengeluaran tanaman, industri landskap serta jualan pemasaran dan runcit terhadap hasil tanaman.

DIPLOMA IN AGRO BUSINESS

Program Diploma Landskap dan Holtikultur ditawarkan untuk memenuhi disiplin landskap dan industri hortikultur khususnya dalam rekabentuk landskap dan penyelenggaraan tumbuhan.

DIPLOMA IN LANDSCAPE AND HOLTICULTURE

:: DEWAN GEMILANG ILMU ::

Edaran HEA                                                 14/09/2018
Tarikh Redo Pelajar HND Bagi Semester Jun-Sep 2018
Edaran HEP                                                 30/08/2018
Iklan Permohonan Dalam Talian Program Intensif Bahasa Inggeris Kolej Profesional MARA (KPM) Sesi Oktober 2018
Edaran UPP                                                 20/08/2018
Jadual Peperiksaan Akhir Sesi Jun-Sept 2018
Edaran HEP                                                 14/08/2018
Memo dan Buku Panduan Pelajar Berkaitan Cara Pemakaian dan Gaya Rambut Bagi Pelajar KPM Beranang

STUDENT SPOTLIGHT

KO-Q SPOTLIGHT